SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kæmpetukan
okt 6th, 2010 by Mikkel Stelvig

Kæmpetukanen har verdens største næb i forhold til kroppens størrelse. Op mod en tredjedel af kropslængden udgøres af det enorme farverige næb, som kun vejer 1/20 af den totale kropsvægt.

Kæmpetukanen ses oftest i små flokke i åben skov, plantager og bynære områder i den østlige del af Sydamerika.  Med en vægt på over et halvt kilo er kæmpetukanen den største af de 37 forskellige tukanarter og med det 20 cm. lange næb, måler den en halv meter fra næb til hale. Read the rest of this entry »

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa